Ресторан „Чун“

2020-02-14 09:00 - 2020-02-15 23:59

За празникот на виното и љубовта, ресторан „Чун“ подготви пријатно изненадување за посетителите.

На Св. Трифун, 14 февруари, како и сабота, 15 февруари, целото мени во ресторанот со уникатен поглед на Охридското Езеро, е на попуст од 20%!

За уживањето да биде комплетно ќе се погрижи музика во живо, информираат од ресторанот „Чун“.

OhridNews