Магазин - Page 4 of 1723 - OhridNews

Магазин

Здравје Ги запознаваме ретките болести во охридско – струшкиот регион: Антенатален…

Бартеровиот синдром е ретко генетско нарушување кое се карактеризир...

Здравје Ги запознаваме ретките болести во охридско – струшкиот регион: Аниридија

Аниридија се дефинира како делумно или целосно отсуство на ирисот А...

Здравје Ги запознаваме ретките болести во охридско – струшкиот регион: АМЕЛОГЕНЕЗИС…

Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој оваа година...

Магазин Ги запознаваме ретките болести: Акрокалозален синдром

Акрокалозалниот синдром е ретко генетско нарушување кое е очигледно...

Здравје Ги запознаваме ретките болести: Ахондроплазија

Ахондроплазија е болест која се наследува автосомно-доминантно, а с...

Магазин Ги запознаваме ретките болести: Ахалазија

Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој оваа година...

Филм Алек Болдвин се изјасни невин за убиство од небрежност

Глумецот Алек Болдвин се изјасни невин по обвиненијата за убиство о...

Магазин Бројот на активни корисници на социјалните мрежи надмина 5 милијарди

Бројот на активни корисници на социјалните мрежи се искачи на повеќ...

Магазин Кинези го создадоа можеби најточниот атомски часовник

Научници од Кина тврдат оти создале оптички часовник со стабилност ...