Магазин - Page 5 of 1703 - OhridNews

Магазин

Занимливости Легенди за Денот на вљубените

Во голем дел од светот 14 февруари се слави како Ден на вљубените, ...

Здравје Ги запознаваме ретките болести: Фелан-МекДермид синдром

Синдромот Фелан-МекДермид (ФМД), е ретка генетска болест која наста...

Здравје Романка 11.000 пати се јавила на итна помош за една…

Пензионерка од градот Браила, Романија, лани за цела година 11000 п...

Автомото РСБСП: Возете внимателно за празникот на љубовта и виното

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата упатув...

Здравје Ги запознаваме ретките болести: Фамилијарна медитеранска треска

Фамилијарна медитеранска треска (ФМТ) е генетско автоинфламаторно н...

Технологија Јаху отпушта 1000 вработени

Јаху ќе отпушти повеќе од 20 отсто од својата работна сила до крајо...

Здравје Ги запознаваме ретките болести: Синдром на акутен респираторен дистрес кај…

Синдромот на респираторен дистрес кај доенчињата е белодробно порем...

Здравје Ги запознаваме ретките болести: Остеогенезис имперфекта

Остеогенезис имперфекта е генетско нарушување на сврзните ткива и с...

Книга Три актуелни книги сврзани со одржаните „Прличеви беседи 2023“ достапни…

На пултот за издавање во охридската Библиотека може да се позајмат ...