Магазин - Page 6 of 1726 - OhridNews

Магазин

Здравје Ги запознаваме ретките болести: Идиопатска инфантилна хиперкалцемија

Идиопатската инфантилна хиперкалцемија исто така позната како автос...

Автомото РСБСП: Возете внимателно и одговорно за Свети Трифун и Валентин

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата упатув...

Здравје Ги запознаваме ретките болести: Хидромиелија

Хидромиелија претставува абнормално проширување на централниот кана...

Здравје Ги запознаваме ретките болести: Фокална сегментална гломерулосклероза

Фокална сегментална гломерулосклероза (FSGS) претставува заболување...

Здравје Ги запознаваме ретките болести: Дишен мускулна дистрофија

Ги запознаваме ретките болести во Oхридско – струшкиот регион...

Здравје Ги запознаваме ретките болести во охридско – струшкиот регион: Буфталмус

Зборот „буфталмус“ потекнува од грчкиот збор „волови очи“ Оваа сост...

Живот Ги запознаваме ретките болести во охридско – струшкиот регион: Бирдшот…

Бирдшот хориоретинопатија (BCR) е форма на хроничен, билатерален, з...

Здравје Холанѓанец собори Гинисов рекорд како пациент кој речиси 40 години…

Берт Јенсен (57) од Холандија речиси 40 години живее со донирано ср...

Здравје Ги запознаваме ретките болести во охридско – струшкиот регион: Педијатриски…

Педијатрискиот артериски исхемичен мозочен удар е ретка невролошка ...