Песната ‘Travel The World’ на Владимир Четкар, од 20 мај се најде на музичката плеј-листа на познатиот бренд ‘Мекдоналдс’ во Јапонија и ќе биде секојдневно на ротација во над 3000 ресторани во земјата на изгрејсонцето.

Музиката на Владимир Чектар се врти во над 3000 ресторани на „Мекдоналдс“ во Јапонија

Оваа музичка плеј-листа (Japanese McDonald’s BGM / Background Music) постои од 2010 година и е мошне популарна. Заа нејзината селекција внимателно се грижи посебен тим кој е задолжен за создавање на убава атмосфера во која јапонските муштерии може да се релаксираат и на кратко да заборават на брзото и стресно темпо на живот.

OhridNews