Охрид пред новогодишните празници изгледа бајковито. Студентот на медицина и член на Единицата за спасување на вода при Црвен Крст – Охрид, Ристе Филипов, кој во слободно време се занимава со видео и фотографија, изработи прекрасна видео разгледница, која ја подарува на граѓаните на Охрид.

Уживајте!