Турнир „Велгошти“ - OhridNews

Турнир „Велгошти“

08.08.23 00:31

„АСП ПАК“ го одбрани трофејот на турнирот во мал фудбал…

Екипата на „АСП ПАК“ го одбрани трофејот на турнирот во мал фудбал ...

07.08.23 22:22

Малото финале на турнирот во Велгошти за „Бел Мерцедес“

Екипата на „Бел Мерцедес“ го освои третото место на турнирот во мал...

07.08.23 00:09

АСП ПАК и Кафе Лавадо ќе се борат за трофејот…

Полуфиналните натпревари на турнирот во мал фудбал во Велгошти ги о...

06.08.23 12:47

Вечерва ќе бидат познати финалистите на турнирот во мал фудбал…

Еден ден подоцна од првично предвидениот термин, кој беше пролонгир...

05.08.23 20:43

Дождот ги одложи за еден ден полуфиналињата на турнирот во…

Поради лошитете временски услови полуфиналните натпревари од турнир...

05.08.23 10:10

Велгошти 2023: Вечерва битка за финале

На турнирот во мал фудбал во Велгошти  вечерва се играат полуфиналн...

04.08.23 00:33

Познати сите полуфиналисти на турнирот во Велгошти (обновено)

По одигрувањето на на преостанатите четвртфинални натпревари, вечер...

03.08.23 12:25

Продолжува четвртфиналната пресметка на турнирот во Велгошти

Со три натпревари вечерва, 3 јули, ќе биде заокружена четвртфинална...

01.08.23 23:11

АСП ПАК прв полуфиналист на турнирот во Велгошти

Екипата на АСП ПАК ја совлада Сатеска со 2:1 во првиот четвртфинале...