Охрид - Page 4410 of 4411 - OhridNews
Baner OhridNews vrabotuva
Промовиран ohridnews.com

07.12.06 23:01

Добра атмосфера, фина музика, опуштен разговор и неформално дружење – ја одбележаа промоцијата на wwwohridnewscom, првиот локален електронски весник во Македонија Воведна ...

Заврши реконструкцијата на гимназијата

07.12.06 22:20

Со огномет и осветлувањето на гимназијата „Св Климент Охридски“ и свечена програма што се одржа по повод патрниот празник, се означи крај  на реконструкцијата на овој објект во ...

Ohridnews.com – нов прозорец кон светот

07.12.06 16:45

Почитувани, пред вас е првото издание на Ohridnewscom – новороденче на медиумскиот простор во Охрид Иако во светот Интернетот зазема се поголем простор во размената на инф...

Охрид го чествува Св.Климент Охридски

07.12.06 10:27

Со свечената акдемија вечерва ќе бидат заокружени чествувањата по повод патрониот празник на Охрид – Св Климент Охридски На свеченоста на на специјалната болница за ортоп...

Општина Струга не добила позитивно мислење за изградба на депонијата кај Ќафасан

07.12.06 09:00

Министерството за животна средина и просторно планирање во соопштението испшратено до медиумите демантира дека дало позитивно мислење за изградба на депонија кај струшкото село ...

Започнаа чествувањата по повод Св. Климент

07.12.06 08:40

Со низа свечености што се одржуваат денеска, започна чествувањето по повод 8 Декември, Св Климент Охридски, патронот и заштитник на Охрид По тој повод во ОУ “Григор Прличев“ ден...

Свети Климентовиот Универзитет на Плаошник ќе биде возобновен до 2009

07.12.06 02:17

Како што е познато, во рамките на нашата световна и духовна историја функционирал Свети Климентовиот универзитет од крајот на IX век до почетокот на X век, односно до смртта на ...

Конференција за олеснување на царинската постапка

06.12.06 14:25

Во х Метропол во Охрид денеска продолжува со работа регионалната конференција за хармонизација на трговските податоци и едношалтерскиот систем Организатори на конференцијата на ...

Познати добитниците на наградата св. Климент Охридски

06.12.06 14:15

Специјалната болница за ортопедија и трауматологија Свети Еразмо е добитник на највисокото општинско наградата свети Климент Охридски што традиционалнио се доделува по повод 8 д...

Кој ќе ја добие наградата св. Климент Охридски?

06.12.06 08:51

Комисијата за одбеле`ување празници, манифестации и доделување награди и признанија на порес конференција што ќе се одржи денеска ќе ги соопшти добитниците на највисокото општин...

Dr Batkoski pod artikli
МИА Банер