Охрид - Page 5244 of 5288 - OhridNews

Охрид

04.04.07 09:28

Отстранета таблата на Љ. Патче за заштита на животните

Таблата за заштита на животните, што неодамна на магистралниот пате...

04.04.07 08:31

Велигденски богослужби

По повод Велика Среда, утрово во црквата Св Богородица Каменско се ...

04.04.07 08:08

Охрид ќе биде домаќин на третиот самит на шефови на…

Охрид ќе биде домаќин на Самитот на претседателите од Југоисточна Е...

03.04.07 15:49

Египќаните ќе протестираат за време на НАТО форумот во Охрид!

Египќаните  од Охрид испорачаа серија барања, забелешки и закани до...

03.04.07 14:06

Македонската полиција не ги крши човековите права!

Советот на Европа нема информации дека во Македонија се кршат човек...

03.04.07 08:33

Велигден го поскапе пазарот!

Неполна недела пред Велигден, на градскиот пазар врие од луѓе Прода...

03.04.07 00:33

Јакимоски стрела во Албанија. Првенец на Толески во Германија.

Во зимскиот преоден рок фудбалерот на Илинден, Александар Јакимоски...

03.04.07 00:15

Граѓаните на Охрид сметаат дека такси возилата треба да се…

Значителен број од нашите читатели, 78 % (266) на анкетното прашање...

02.04.07 09:16

Догодина во Охрид речиси 1000 средношколци

Министерството за образование и наука денеска во дневните весници г...