Скромен, исклучително непосреден и отворен, македонскиот претставник на регионалното музичко шоу X-Factor, Даниел Кајмакоски ги освојува срцата на публиката. На последниот настап на помош тој имаше мала група навивачи од Македонија кои дојдоа во Белград да му изразат поддршка. Меѓу нив имаше обожаватели од Охрид кои во улога на гости присуствуваа на шоуто што во живо се емитуваше од студиото на „Пинк“ во Шимановци.


Подарок од најдобрите за најдобриот

Даниел непосредно пред почетокот на шоуто издвои време за дружење со гостите од Охрид со кои отворено поразговара за настапот на X-Factor, неговите амбиции и очекувања.


Даниел Кајмакоски: И благодарам на публиката за поддршката

OhridNews

foto: Emilio