Одбележувањето на големиот христијански празник Богојавление-Водици во Охрид, привлече илјадници верници.

Случувањата на градското пристаниште преку интернет преносот што го реализира OhridNews и Мега продукција, го проследија и голем број нашинци во светот.

OhridNews