Навивачката група „Рибари“ – Охрид, во саботата го одбележа 25-от роденден. Денови потоа спектаклот кој го приредија „Рибари“ е топ тема во охридската, македонската, но и балканската јавност. OhridNews во соработка со „Мега“ продукција, „snimiodvozduh.com“, „Emilio photography“ и Фото „Мики“ ја документираше величествената роденденска прослава на „Рибари“.

OhridNews подготвува и документарен филм за „Рибари“, кој наскоро премиерно ќе биде прикажан.

OhridNews