Трогателно видео деновиве е хит на You tube. Извонредниот краток филм „Gift“ е снимен за да ја подигне јавната свест кај луѓето за грижата за милениците, кои не ретко завршуваат отфрлени од семејството каде биле подарени. Видео спотот за само неколку дена има над 2 милиони прегледи. Погледнете го, нема да ве остави рамнодушни.