Во Mozzart обложувалници активен е СУПЕР МУЛТИ БОНУС со кој може да освоиш дури десет пати поголема добивка на тикетот!

Бонусот важи за сите натпревари со квота 1.35 или поголема без игрите конечен тип на тикетот. Бонусот од дневна понуда важи преку целиот ден. Happy Hour бонусот важи само во термините 9 – 11 ч. и 21 – 23 ч. Бонусот важи за тикети на кои има исклучиво натпревари без играта конечен тип.

Посетете го најблиското Mozzart уплатно место, искористете го неверојатниот бонус и освојте за 1000% поголема добивка!

ПР објава