Охрид - Page 5342 of 5382 - OhridNews

Охрид

26.03.07 15:15

Вработените од детската болница нема да останат на улица

Ниту еден од вработените во Специјалната детска болница  во Охрид ,...

26.03.07 12:31

„Куба Либре“ ја доби Бафало бич !

Плажите кај мостот и во Лагадин денеска се издадени под концесија Н...

26.03.07 12:09

Штрајк во „Отекс“

Околу 150 вработени во холдинг компанијата „Отекс“ – Охрид де...

26.03.07 07:54

Јавно наддавање за охридските плажи

Јавното наддавање за 9-те охридски плажи што беа понудени на тендер...

25.03.07 12:51

Заборавена 147 годишнината од наградата на Прличев во Атина

На 25 март во 1860 година на традиционалниот конкурс за поема, што ...

25.03.07 10:28

Нападната уште една црква во Октиси!

Непознати лица во петокот вечерта насилно влегле во црквата Св Атан...

24.03.07 16:25

Македонија во ЕУ. „Од нас зависи“

Јубилејот 50 години од Римскиот договор(и) и фактички основањето на...

24.03.07 15:36

Одличен одѕив за дарување крв

Хуманитарниот хепенинг за дарување крв под мото „Ваши 5 минути – не...

24.03.07 09:16

Голем хуманитарен хепенинг во Охрид!

На градскиот плоштад во Охрид денеска ќе се одржи голем хуманитарен...