Хоѕел Филип

2018-08-18 20:00 - 2018-08-19 01:59

Во сабота 18 август на прекрасната тераса на хотелот „Филип“ ќе се одржи долго очекуваниот настан „Wine and Jazz“ со Владимир Четкар.

Настапот на Четкар започнува во 20 часот.

Влез 300 мкд.

Информации и резервации на тел. 078 474 656