Генерација З - OhridNews

Генерација З

16.08.22 14:31

Музичко-филмски викенд во Охрид

Започна одбројувањето до последните два настани од 4-тото алтернати...

24.07.22 17:43

Фото галерија: Возбуда, адреналин, забава, скејтерите го „запалија“ Охрид на…

Четвртото издание на „Free Spirit Day“ на Скејтпаркот Охрид помина ...

21.07.22 12:19

Скејт натпревар во сабота во рамки на летната програма на…

Free Spirit Day – Скејт натпревар во сабота во рамки на летна...

29.06.22 14:56

Училиште во Србија забрани бермуди, па момче дојде во фустан

Училиште во Србија им забрани на учениците да носат бермуди на часо...