Колумни - OhridNews

Колумни

23.05.23 17:34

Колумна: Корумпиран роди се, во животот проби се

Абе шо мојш да ми прајш Го сакам и крај И мислам дека како шо го са...

16.05.23 13:28

Колумна: Господ од полошо да не` вардит

Ти велев јас, а ти не вервеше Абе само во очине да го гледаш се поз...

10.05.23 15:55

Колумна: Според ЗРО, летрик в чело

ВМРО се втурна Се фрли и се напна во рамките на акцијата “Ова е Мак...

02.05.23 11:35

Колумна: Северна гниловина

Алал да му е Му теквит Арчо Груби не` утеши “Бехтел и Енка“ ја пушт...

12.04.23 10:08

Колумна: Пушиме и гајле си немаме

Абе знаев море знаев И биди искрен од кога ти велев дека ќе сме лид...

05.04.23 14:17

Колумна: Јајцина в око

Абре дај Боже шо појќе луѓе да битисвет на дунава ко овај министеро...

28.03.23 06:48

Колумна: Мијалков и лешинарите

Готово Завршен уште еден субкруцијален проект на НСРМ од главниот п...

21.03.23 15:18

Колумна: Бинек за Вучиќ

Ќути Овај пат полесно поминавме со некоја странска делегација која ...

14.03.23 15:05

Колумна: Фалимендерит шок Битиќи

Ај ај жити леб не туку кукај ко си глуп и не знајш да се снајш А бе...