Колумни - Page 65 of 75 - OhridNews

Колумни

17.11.09 09:30

КОЛУМНА: ИМЕ,ИМЕ – МАКЕДОНИЈА ВО ШИШЕ !

И тоа ни се случи Во годината кога државата навлезе во својата полн...

19.10.09 01:21

Колумна: МАКЕДОНИЈА УШТЕ НЕ ДОБИ (ДАТ)УМ!

Пишува : Дим ДОН – еденод Вас (Почитувани и скапи пријатели, ...

12.10.09 18:23

Колумна: “NORTHERN REPUBLIC OF MACEDONIA!?” – ПУ, ЈАЗ’К!

(Пишува Дим Дон, еден од Вас) “Да можам бар да се разбудам”! Не зна...

06.10.09 00:37

ЗА ГНЕВОТ И ЗА ГРЕВОТ! (ЕЛЕГИЈА ЗА НАС)

(Пишува: Дим Дон, еден од Вас) “И до кога вака,сестри мили и браќа&...

28.09.09 00:01

КОЛУМНА: MACEDONIA, E VIVA! ДА Е ЖИВА!

          (Пишува Дим Дон, еден од вас)           Најпосле: Енцикло...

21.09.09 00:05

Колумна: Траурфорија(судбина или сторение)

Пишува: Дим Дон, еден од вас) Такви сме ние Мали граѓани на оваа ку...

15.09.09 22:21

Колумна: Прстот на умот

(Пишува: Дим Дон, еден од Вас) Моево прво јавување, моево гласно ра...

11.09.09 11:38

Колумна: Не само „Илинден“ и новинарите потонаа

Ц,ц,ц,ц……и пак ц,ц,ц,ц,…и пак… абе шо и пак...

02.09.09 00:05

Колумна: Кој ќе го заштити Охрид од нас самите?

Пред нас е денес една иницијатива која има корени и потреба и со то...