Слободна Зона - Page 77 of 78 - OhridNews

Слободна Зона

Отворена Центарот без доволно паркинг

Јас сум редовен читател на ohridnews како и жител на град Охрид Има...

Отворена Петнаесет години македонски денар

Во мај месец пред 15 години се воведе денарот како македонска нацио...

Отворена писма:Дали Охрид има потреба од владина кампања за градење елитни…

Деновиве се погласни стануваат кампањите на Владата и на поедини пр...

Отворена Писма: Дали треба да се почитува законот кога си во…

Не можам, а да не реагирам , кога секојдневно пред мене минуваат ил...

Отворена Писма: Кој ќе ги среди терасите?

Има ли некој жив што ќе стори нешто и ќе им каже на газдите на кафи...

Отворена Не грам демократија, килограм простотија, туку тон нарциси и сто…

             Почитувана редакција,поцитувани читателиИнспириран од ...

Отворена Писма:ФАРАОН,КАКО ТОА ГОРДО ЗВУЧИ

Што народ ќе беше овоа македонче, ем да го тепаат ем да не му даваа...

Отворена Писма: На ФТОН има повеќе од 4 студенти

По повод  изнесените ставови на Младинскиот Совет – Охрид  во...

Отворена Писма: Бродот “Први Мај“ не е исчезнат!

Деновиве Охридските медиуми и некои пишани медиуми просто ме фрапир...