Оваа среда повторно е резервирана за најдобарата студентска забава во градот. Во Кадмо бар настапуваат Горан Папаз, Јован Куциноски и Јане Тодороски. Насмевката и одличната атмосфера се гратис.

Викендов посетителите на Кадмо ги очекува нова забава, овој пат со извонредните и единствени шоумени на сцената „Броз“. Во меѓувреме, во Кадмо уживајте во зимската идила покрај Охридското Езеро.

Oд Кадмо најавуваат богата програма за новогодишните празници, која ќе биде објавена наскоро.

OhridNews