Информирај се - OhridNews
BANER OB –
 • Kostal
 • Dr. Batkoski
  70 godini pecatnica kosta abras
  АСП ДАЛВИНА 1
  Baner la fabrique 550-125
 • Младите со силна порака на целта од ултра маратонот: „Охрид имат потреба од МКЦ!..

  19.09.20 19:05

  На парите бело, во џебот зелено

  19.09.20 18:34

  Во земјата шест смртни случаи, Во Охрид еден новодијагностициран и двајца о..

  19.09.20 18:13

  СДСМ: Само ВМРО ДПМНЕ не разбра дека Дримот е целосно отворен заради чистењ..

  19.09.20 15:04

  Вибрациони ленти и бележење на велосипедските патеки за побезбеден сообраќа..

  19.09.20 14:52

  Охрид викендов во знакот на староградскиот мелос

  19.09.20 13:27

  Baner Kovid 19
  Почина новинарот Драган Чубриќ

  19.09.20 12:51

  Мрежата за заштита од дискриминација со остри критики до Владата и барање з..

  19.09.20 10:48

  Бројот на заразени од Ковид 19 во Охрид од почетокот на епидемијата надмина..

  19.09.20 10:27

  Викендов топло и пријатно време

  19.09.20 09:53

  Охридското Езеро на сантиметар до законскиот минимум, ВМРО ДПМНЕ ја обвинув..

  18.09.20 13:10

  Вкусот на оригиналните француски десерти го освои Охрид

  17.09.20 10:57

 • Baner Restoran Cun
  30 godini restoran Sv. Sofija
  Kadmo_Bar_najavi
  Cuba Libre
 • EVN
 • Kampanja Total tv
 • Ресторан Мече насловна
 • NESCAFÉ 3in1 започнува соработка со бендот 2Bona, поттикнувајќи го развојот на м..

  09.09.20 12:22

  Марвел посвети прекрасно уметничко дело на починатата ѕвезда Чадвик Бозман

  06.09.20 11:45

  Фото: Метеорски танц на небото над Охрид

  12.08.20 16:54

  Видео: Новиот спот на Васил Гарванлиев со охридски шмек

  06.08.20 15:49

 • Nekrolozi
  OhridNews rezerva
 • Банер Совет за етика во медиуми