Шо Мислит Народов - OhridNews

Шо Мислит Народов

19.02.24 11:41

Охриѓани против трка со формули на вода на Охридско Езеро

Трката со формули на вода на Охридско Езеро закажана за јуни година...

18.01.24 21:53

Што славиме на Богојавление и како изгледа чесниот крст во…

На 18 јануари, ден пред празникот на Крштението на Господ Исус Хрис...

02.01.24 11:49

Охриѓани со недоверба во институциите влегуваат во 2024 година

Голема недоверба во институциите на системот имаат охриѓани, покажа...

04.12.23 15:52

Охриѓани за заедничко одржување на претседателските и парламентарни избори, политичките…

Охриѓани во голем процент согласни претстојните претседателски и па...

30.10.23 12:02

Домашно си е домашно, најголем број охриѓани се одлучија да…

Приготвената зимница е нераскинлив дел од македонската традиционалн...

17.10.23 14:45

Граѓаните сметаат дека е потребно регулирање на пловните објекти на…

Од година во година расте бројот на пловни објекти на Охридското Ез...

08.07.23 14:02

Шо мислит народов: Дали и колку Охрид е навистина скап…

Граѓаните на Охрид генерално се сложуваат со фактот дека Охрид е ск...

19.03.23 13:31

Анкета: Политичарите не придонесуваат за подобрување на Македонско-бугарските односи, сметаат…

Односите помеѓу Република Македонија и Република Бугарија не биле н...

01.02.23 07:44

Анкета: Охриѓани без многу оптимизам влегоа во 2023

Ковид, економска, енергетска, безбедносна… криза Случувањата ...