Наша Тема - OhridNews

Наша Тема

23.11.22 16:00

Солидарност во тешки времиња: ОДВ Електрик Македонија подаде рака на…

Подадена рака во услови кога е најпотребно значи многу Светски позн...

20.11.22 10:17

Повредени кучиња при третман кај необучени грумери, нема контрола на…

Рани по кожата, исечени уши, крварење од ноктите, габични и бактери...

16.11.22 23:57

Охрид обоен во виолетово во чест на 17 ноември, Светскиот…

И оваа година ЛК Лихнидос на симболичен начин се придружува кон одб...

09.11.22 14:50

Охриѓанка докторант на престижен универзитет во Холандија ќе работи на…

Охриѓанката Кристина Камнаровска меѓу ретките кои успеваат своите с...

07.11.22 11:17

„Outlet second hand“ ja носи модата од Европа во Охрид,…

Облеката го прави човекот вели добрата стара поговорка Квалитетна г...

04.11.22 16:00

Филијалата на Стопанска банка преселена во нов современ простор со…

Стопанска банка АД – Скопје е присутна во Охрид од самите свои поче...

01.11.22 10:26

Потрага по ново засилување на Slice тимот за продажба во…

Slice го засилува тимот за продажба во Охрид Започни нова кариера в...

07.10.22 13:27

Видео: Во тензична атмосфера Охриѓани го изразија незадоволството од отворањето…

Со транспаренти на кои беа испишани паролите „Фашизмот мора да падн...

23.09.22 13:05

Неизвесноста на светскиот пазар не го запре развојот на ОДВ…

Во време на голема економска и енергетска криза која станува се пон...