Култура - Page 238 of 238 - OhridNews

Култура

Култура ОМУ „Методи Патче“ – Новогодишен концерт

Учениците од музичкото училиште „Методи Патче“, синоќа во Центарот ...

Култура Промовиран современиот роман “Качунковци“

Во НУ Библиотека “Григор Прличев“ денеска беше промовиран современи...

Култура Животот не е танц

Во Центарот за култура го посетивме Никола Коле Петкуќески, раковод...

Култура Јавни часови во „Методи Патче“

Традиционално пред Нова Година во музичкото училиште „Методи Патче“...

Култура Отворена изложба на уметнички дела на зависници од дрога

Уметнички дела изработени од зависници на дрога во Дневниот центар ...

Култура Изложба Охридските ангели на Драган Спасески-Охридски во Скопје

Во клубот Филозоф во Скопје АЗ БУ КИ, на 8-ми декември беше отворен...

Култура Охридскиот цивилизациски код не заслужува кич култура

Владимир Четкар во интервју за OhridnewsOhridnews: Каде се движи тв...

Култура Денеска промоција на три книги

Во рамките на чествувањата на 8 Демекври-св Климент Охридски патрон...