Колумни - OhridNews

Колумни

28.11.23 14:33

Колумна: Да не ме фатит инет

Абре ти нормален си Си со сите Как не си мирисал на убо Ќе виш ко ќ...

14.11.23 20:24

Колумна: Оние со ајвар и оние без

Да имаше светско првенство во тресење на зелени, Меџити, министерот...

31.10.23 09:05

Колумна: Долу Бранко

Абе каков полицаец каков бутур Кој си бре ти да прајш контрола во з...

25.10.23 11:15

Колумна: Менза му е мајката

Душички За гретоа Жив ќе се изедам шо ги имам пцуено, клетви мавано...

17.10.23 11:58

Колумна: Охрид сам во ЕУ

Абе како сум поминал па па па па Убајна Бев во Травитиште, Делчевск...

03.10.23 16:01

Колумна: Одаја за амнестија

Ох мори мајко шо мака не` снајде ќе речит некој И ќе додајт: да ти ...

27.09.23 09:00

Колумна: Сите на избори да го дајме својот г..

Абе Господ здравје да му дајт на Kрешникoн Како ми погоди чоекот то...

12.09.23 14:12

Колумна: „Control+alt+delete“

Лелееее уште ме држит еуфоријата од годишнината на самосталноста на...

06.09.23 12:16

Колумна: „Бурек ме миш“

Абре шо ти е животов Мачката на одмор глувците журка прает Ете ојдо...