Информирај се - OhridNews
НАЈНОВИ ВЕСТИ
02.04.23 07:05 Системот на субвенционирање авио летови треба да се измени, туристичка полиција и инспекција…
02.04.23 07:03 Супер лига плеј-оф: Ранетиот Охрид го пречекува Бутел
02.04.23 07:00 Нов влажен и постуден бран, обилни врнежи во понеделник
01.04.23 15:26 Навремено откривање на деформитетите кај децата клучно за нивно корегирање