Информирај се - OhridNews
НАЈНОВИ ВЕСТИ
13.08.22 10:20 Марко утре плива на релација Градиште-Трпејца (Стог)
13.08.22 09:27 Извршена комплетна санација на заштитната ограда на мостот во с. Вапила
13.08.22 09:14 Ако државата не ни помогне, можно е населението да остане без леб, велат…
13.08.22 09:04 На плоштадот во Охрид денес ќе биде одбележан Светскиот ден на органодарителството