Информирај се - OhridNews
 • Kostal
 • Dr. Batkoski
  70 godini pecatnica kosta abras
  Kolumn pub Dablin
 • Градоначалникот на најголемиот саем за автомобили во Франкфурт на средба со челн..

  21.09.19 13:18

  Во Црвена Вода се подготвува голема прослава на 3. Октомври, Денот на издавањето..

  21.09.19 13:00

  Крадците кои оперираа по маркети и продавници во Охрид заработија кривични ..

  21.09.19 12:36

  За 10 години бројот на патници на аеродромите во Охрид и Скопје зголемен за..

  21.09.19 11:49

  Рожденство на Пресвета Богородица (Мала Богородица)

  21.09.19 00:02

  ГДУ: Во Охрид после дожд, улиците се како да имало елементарна непогода

  20.09.19 22:54

  Подготвена стратегија за родова рамноправност на општина Охрид

  20.09.19 16:47

  Традиционален Марш по повод Светскиот ден на мирот

  20.09.19 15:31

  Во недела неколку улици времено ќе бидат затворени за сообраќај

  20.09.19 14:30

  Фото: Со велосипедско дефиле одбележан Денот без автомобили

  20.09.19 13:43

  Фатени три лица кои извршиле низа кражби во стариот дел од градот

  20.09.19 13:12

  Повлечена одлуката за контролирано движење во националниот парк Галичица

  20.09.19 12:38

  Обновено: Почна акцијата за уривање на дивоградбите во Охрид

  20.09.19 10:49

  Информацијата за користењето на плажите во четврток пред советниците

  20.09.19 10:35

 • 30 godini restoran Sv. Sofija
  Kadmo_Bar_najavi
  LETRA EMAS WEB
  Cuba Libre
 • EVN
 • Restoran Ostrovo
 • Видео: Се преврте противпожарно возило за време на показна вежба на Дунав

  18.09.19 17:22

  Охридска верзија на култната „Ти си проблем“ со примеси на рок класика

  17.08.19 10:16

  Каква трансформација на славниот глумец

  28.07.19 07:00

  Заврши серијата „Game of Thrones“, гледачите изненадени од неочекуваните пресврт..

  20.05.19 22:39

 • Kolumn pub Dablin
  Nekrolozi