Информирај се - OhridNews
НАЈНОВИ ВЕСТИ
09.06.23 14:15 Дискриминацијата во работните односи втора година по ред најчеста
09.06.23 14:40 Видео: Репродукции на документи и фотографии од културниот и општествениот живот дел од…
09.06.23 15:23 Промовирана збирката поезија создадена од учениците од основните и средните училишта во Охрид…
09.06.23 14:30 Лица со интелектуална попреченост ќе се натпреваруваат на Интернационален Џудо натпревар во Струга