Информирај се - OhridNews
НАЈНОВИ ВЕСТИ
01.07.22 00:29 Продолжуваат возбудувањата на турнирот „Петровден“ 2022
30.06.22 15:12 Видео: Жителите на ул. „Мите Богоевски“ бараат да се реши проблемот со канализацијата,…
30.06.22 14:39 За летен Св. Наум бродовите „Александрија“ ќе пловат до манастирот по празнична цена
30.06.22 12:16 Обновено: Локализиран пожарот во пицеријата во центарот на Охрид, опожарена била кујната во…