Информирај се - OhridNews
Ковид 19 статистика
 • Dr. Batkoski
  70 godini pecatnica kosta abras
  АСП ДАЛВИНА 1
  Baner la fabrique 550-125
 • 72 нови заболени со коронавирус, почина маж од струшко Лабуништа

  05.04.20 14:13

  5G технологија: Зошто да не се грижите и што да направите ако сè уште се плашите..

  05.04.20 14:36

  ВМРО ДПМНЕ: Помасовно тестирање и карантин за најризичните села за да се сп..

  05.04.20 21:53

  Нападнат домар кој бил сведок на кражба

  05.04.20 16:56

  Обновено: Можно е зајакнување на мерките за спречување на ширење на коронав..

  05.04.20 14:04

  Породилното отсуство се продолжува до истекот на времените мерки за заштита..

  05.04.20 12:55

  Едно лице не ја почитувало забраната за движење, друго лице одредбите за ка..

  05.04.20 12:47

  Несоодветна употреба на заштитна опрема може дополнително да придонесе за ш..

  05.04.20 11:58

  Приведени 122 лица поради непочитување на забраната за движење

  05.04.20 10:53

  Видео+фото: Филмска тишина во најголемиот туристички центар за време на пол..

  04.04.20 23:54

  Браќа се истепале во Рамне

  04.04.20 15:26

  Нема заразени во охридска Трансфузиологија, одделението почнува со работа и..

  03.04.20 20:23

  Производите од Виа Фарм Аптеки од сега до вашиот дом со достава до врата!

  03.04.20 18:23

  АСП Пак пример за почит: Во тешки времиња непрекинато ја снабдува прехрамбе..

  03.04.20 13:55

 • Baner Restoran Cun
  30 godini restoran Sv. Sofija
  Kadmo_Bar_najavi
  Cuba Libre
 • EVN
 • Kampanja Total tv
 • OhridNews rezerva
 • Албумот „Going Home“ на Владимир Четкар издаден во Јужна Кореа

  26.03.20 13:01

  Охридскиот бенд Hardfaced со нов сингл и видео за “Implored by Hate”

  22.03.20 11:24

  Видео: Талентираните млади членови на „Соната“ преку танц го раскажуваат своето ..

  07.03.20 16:22

  „Биди внимателен“, нова песна и спот на охридските рапери Змејко и Багзи за мора..

  03.03.20 17:53

 • Nekrolozi
  OhridNews rezerva
 • Банер Совет за етика во медиуми