Информирај се - OhridNews
 • Dr. Batkoski
  70 godini pecatnica kosta abras
  АСП ДАЛВИНА 1
 • Фатен крадец кој извршил 13 кражби во Струга и струшко

  13.11.19 16:14

  Граѓаните да се едуцираат за да ги препознаат лажните вести

  13.11.19 15:18

  Ќе се исплаќа младински додаток во висина од 3000 денари

  13.11.19 14:34

  Нов подвиг на ЛК „Лихнидос“ со проектот „Охрид – Град на светлината“

  13.11.19 13:26

  Бесплатни превентивни прегледи и лекарски совети во „Виа Фарм“ по повод Све..

  13.11.19 11:23

  Регионална депонија во Дебрца нема да се гради, се бара друго решение

  13.11.19 11:01

  Граделе објекти за домување без одобрение за градба

  13.11.19 09:53

  Охридската гимназија меѓу најдобрите на Државниот натпревар по италијански ..

  13.11.19 07:00

  Концерт на ансамблот „IN MEDIAS RES“

  13.11.19 07:00

  Планот за управување со Охридскиот регион презентиран пред охриѓани-предвид..

  12.11.19 16:21

  Центарот за социјална работа отвара канцеларија во Мешеишта

  12.11.19 11:03

  Поставени 11 сензори за следење на еколошки параметри и 15 филтри на оџаци ..

  12.11.19 10:22

 • 30 godini restoran Sv. Sofija
  Kadmo_Bar_najavi
  Cuba Libre
  LETRA EMAS WEB
 • EVN
 • Restoran Ostrovo
 • Фото: Наместо кола паркирал коњ

  12.10.19 07:00

  Промоција на новото видео “Black Sun” од Hardfaced

  11.10.19 21:55

  Охриѓанецот Даниел Новиќ е двократен коктел шампион на Македонија

  03.10.19 18:59

  Видео: Подводно запросување во Охридското Езеро

  22.09.19 11:30

 • OhridNews rezerva
  Nekrolozi
 • Банер Совет за етика во медиуми