Информирај се - OhridNews
 • Dr. Batkoski
  70 godini pecatnica kosta abras
  Kolumn pub Dablin
 • Потпишан меморандум за урбана мобилност

  19.09.19 16:14

  ЕВН дел од вежбата „Национален одговор 2019“

  19.09.19 16:04

  Наредните денови сончево и посвежо

  19.09.19 15:05

  Хаг испрати нови покани за сослушување на припадници на ОВК

  19.09.19 13:21

  Возачот на трактор кој загина во сообраќајна незгода е 48-годишен жител на ..

  19.09.19 11:47

  Доделени 60 пакети за првачињата со социјален ризик

  19.09.19 10:22

  Видео: Прекрасниот подводен свет на Охридското Езеро од една поинаква персп..

  19.09.19 10:08

  Охрид со користење на нови технологии ќе се бори против аерозагадувањето

  19.09.19 09:06

  Исклучи го моторот и вози велосипед

  19.09.19 08:39

  Видео: Се преврте противпожарно возило за време на показна вежба на Дунав

  18.09.19 17:22

  Здравствените работници протестираа против насилството

  18.09.19 13:55

  За Мала Богородица бродовите „Александрија“ ќе пловат до манастирот во Кали..

  18.09.19 11:18

  Апартманот се доопремува-пронајден и мијалник на дното на езерото

  18.09.19 11:03

  Во петок за најмладите претставата „Алиса во земјата на чудата“

  18.09.19 10:06

 • 30 godini restoran Sv. Sofija
  Kadmo_Bar_najavi
  LETRA EMAS WEB
  Cuba Libre
 • EVN
 • Restoran Ostrovo
 • Видео: Се преврте противпожарно возило за време на показна вежба на Дунав

  18.09.19 17:22

  Охридска верзија на култната „Ти си проблем“ со примеси на рок класика

  17.08.19 10:16

  Каква трансформација на славниот глумец

  28.07.19 07:00

  Заврши серијата „Game of Thrones“, гледачите изненадени од неочекуваните пресврт..

  20.05.19 22:39

 • Nekrolozi
  Kolumn pub Dablin