Информирај се - OhridNews
НАЈНОВИ ВЕСТИ
21.05.24 23:17 Видео: Митко Колјушевски со балада се врати на музичката сцена
21.05.24 13:40 Одбележан Денот на Натура 2000 во Велестово, потенцирана итноста за заштитата на биоразновидноста…
21.05.24 12:14 ССМ: Синдикална минимална кошница за мај 60 090,00 денари
21.05.24 12:23 Супер лига плеј-оф: Охрид гостува кај Вардар