Информирај се - OhridNews
НАЈНОВИ ВЕСТИ
19.08.22 08:52 Почнува јубилејната 55. Летна школа на Меѓународниот семинар за македонски јазик
19.08.22 09:14 Концерт во спомен на маестро Александар Џамбазов на „Охридско лето“
19.08.22 08:41 Преображение Господово
18.08.22 21:06 Моќно издание на „Гладијаторите“ во контролата со Голден Арт