Информирај се - OhridNews
НАЈНОВИ ВЕСТИ
09.02.23 10:28 Деветтемината македонски државјани кои беа во Турција за време на земјотресот се вратија…
09.02.23 09:08 Над 16.000 загинати во земјотресот во Турција и во Сирија
09.02.23 09:19 УИНТ „Св. Апостол Павле“ ќе го одбележи Интернационалниот ден на жените и девојчињата…
09.02.23 00:16 Пренос на моштите на Св. Јован Златоуст