Информирај се - OhridNews
НАЈНОВИ ВЕСТИ
09.02.23 09:08 Над 16.000 загинати во земјотресот во Турција и во Сирија
09.02.23 00:16 Пренос на моштите на Св. Јован Златоуст
09.02.23 09:01 Сончево време со температура до еден степен
08.02.23 17:16 Осум охридски пожарникари заминуваат во спасувачка мисија во Турција