Информирај се - OhridNews
НАЈНОВИ ВЕСТИ
28.01.23 09:37 Пријателски натпревари денес на ракометарите и фудбалерите во Охрид
28.01.23 09:15 Скопје и Софија со повици за достоинствено чествувањето на раѓањето Гоце Делчев на…
28.01.23 08:59 Св. Гаврил Лесновски
28.01.23 08:56 Променливо облачно време, температура до 4 степени