Информирај се - OhridNews
 • Kostal
  Karmen 750-120
 • Dr. Batkoski
  АСП ДАЛВИНА 1
  Baner Mt Auto
  Baner la fabrique 550-125
 • Макрадули: Вработените не треба да се грижат за нивните плати

  15.10.21 18:19

  Енергетската криза ќе предизвика раст на цените во туристичко-угостителскиот сек..

  15.10.21 17:28

  8 нови случаи на Ковид 19 во Охрид, 6 оздравени, активни 208 случаи

  15.10.21 15:49

  3Д макета на античка гробница од македонски тип изложена во Куќата на Робев..

  15.10.21 14:50

  Билтен: Нападната жена во Охрид, пронајдена марихуана, фалсификување на пар..

  15.10.21 14:08

  Протест на вработените од Македонска пошта, бараат конкретни мерки за решав..

  15.10.21 13:22

  Потпишан договор за набавка на 40 илјади дози четиривалентни вакцини против..

  15.10.21 12:41

  Еминентни експерти од областа на гастрономијата утре гости на ФТУ

  15.10.21 09:25

  Банер Избори 2021 за Вести
  Хуманитарна акција на Црвен крст Охрид под мотото „Помислете и на нас“

  15.10.21 08:39

  Како ќе изгледаат плажите на Охридското Езеро? Ќе се одлучува помеѓу две ид..

  14.10.21 16:36

  Возете внимателно, доаѓа период на ниски температури, дожд, снег, голомрази..

  15.10.21 12:33

  Потпишан договор за набавка на 40 илјади дози четиривалентни вакцини против..

  15.10.21 12:41

  Oktoberfest BBQ Party @ Sky Corner

  14.10.21 16:05

  „Сестри“ од режисерката Дина Дума е македонски кандидат за Оскар

  14.10.21 16:03

  ОРМ: Неопходни се образовни реформи за да се произведат кадри кои ќе ги зад..

  14.10.21 15:01

  Висока делегација од Обединетото Кралство во посета на ООУ „Христо Узунов“

  14.10.21 14:29

 • Cuba Libre
  Baner Restoran Cun
  30 godini restoran Sv. Sofija
  Baner Kosta Abras
 • EVN
 • Банер Охридњуз маркетинг 550
 • Сликата на Бенкси на аукцијата продадена за над 20 милиони евра

  15.10.21 08:51

  „Сестри“ од режисерката Дина Дума е македонски кандидат за Оскар

  14.10.21 16:03

  Намалено производството на Ајфон 13 поради недостиг на чипови

  13.10.21 17:26

  Угина најстариот бел носорог во светот

  13.10.21 13:42

 • Miren son
  Банер Информации Општина Охрид
 • Банер Совет за етика во медиуми