Информирај се - OhridNews
НАЈНОВИ ВЕСТИ
09.02.23 11:00 Претрес во Охрид, пронајдени оружје и муниција, приведено едно лице
09.02.23 10:28 Деветтемината македонски државјани кои беа во Турција за време на земјотресот се вратија…
09.02.23 09:19 УИНТ „Св. Апостол Павле“ ќе го одбележи Интернационалниот ден на жените и девојчињата…
09.02.23 09:08 Над 16.000 загинати во земјотресот во Турција и во Сирија