Информирај се - OhridNews
 • Dr. Batkoski
  70 godini pecatnica kosta abras
  АСП ДАЛВИНА 1
  Baner la fabrique 550-125
 • Пресечен канал за шверц на марихуана кај Радожда

  04.03.21 11:29

  За 56,4 отсто зголемен бројот на нови случаи со Ковид-19

  04.03.21 11:26

  Прекин на сообраќајот на делницата Пресека – село Врбјани поради минирање

  04.03.21 07:55

  Јужнофриканскиот сој се уште не е детектиран, карантин за патниците од Афри..

  04.03.21 07:27

  Еколозите од „Фронт 21/42“ бараат конкретни активности за зачувување на ста..

  04.03.21 07:19

  Сончево со слаб до умерен северен ветер

  04.03.21 07:03

  Baner Kovid 19
  Досега евидентирани 18 236 лица преку апликацијата за самопопишување

  04.03.21 07:00

  Нови 38 случаи со Ковид-19 во Охрид

  03.03.21 17:04

  Охридските уметници и вработени во културните институции со поддршка на стр..

  03.03.21 14:55

  Низа земјотреси ја погодија Грција

  03.03.21 12:12

  Повторно гори трската во струшко

  03.03.21 12:04

  АППТ со нова кампања и со предлог за поддршка на домашните тур-оператори

  03.03.21 10:59

 • Cuba Libre
  OhridNews rezerva
  Baner Restoran Cun
  30 godini restoran Sv. Sofija
 • EVN
 • Kampanja Total tv
 • Ресторан Мече насловна
 • Nekrolozi
  Банер Информации Општина Охрид
 • Банер Совет за етика во медиуми
 • МИА Банер