Охрид - Page 174 of 174 - OhridNews

Охрид

26.01.07 08:42

Икеда и на македонски !

Дело на големиот јапонски писател, будистички филозоф и мислител, Д...

09.01.07 09:54

Охрид и Струга во конкуренција за културeн центар во 2007

Охрид и Струга и официјално ја истакнаа својата кандидатура за култ...

27.12.06 09:04

ОМУ „Методи Патче“ – Новогодишен концерт

Учениците од музичкото училиште „Методи Патче“, синоќа во Центарот ...

22.12.06 16:57

Промовиран современиот роман “Качунковци“

Во НУ Библиотека “Григор Прличев“ денеска беше промовиран современи...

21.12.06 10:51

Животот не е танц

Во Центарот за култура го посетивме Никола Коле Петкуќески, раковод...

19.12.06 01:04

Јавни часови во „Методи Патче“

Традиционално пред Нова Година во музичкото училиште „Методи Патче“...

15.12.06 16:45

Отворена изложба на уметнички дела на зависници од дрога

Уметнички дела изработени од зависници на дрога во Дневниот центар ...

07.12.06 13:24

Охридскиот цивилизациски код не заслужува кич култура

Владимир Четкар во интервју за OhridnewsOhridnews: Каде се движи тв...

07.12.06 09:40

Денеска промоција на три книги

Во рамките на чествувањата на 8 Демекври-св Климент Охридски патрон...