Занимливости - Page 1509 of 1511 - OhridNews

Занимливости

Занимливости Историјат на Св. Валентин (Денот на вљубените)

Секој февруари, низ цела земја, вљубените разменуваат цвеќиња, кола...

Занимливости Умре Ана Никол Смит

Милионерката Ана Никол Смит (39) е пронајдена мртва во хотелска соб...

Занимливости Кадилакот од ТИТО на ремонт

“Cadillac Eldorado” од 1951, возило со кое Јосип Броз Т...

Занимливости Земји за опуштено живеење

Американскиот туристички магазин “Интернационал Ливинг“спроведе ист...

Занимливости Рент-а-демонстрант

Единствено нема да подржуваат неонацистички ставови, сето останато ...

Занимливости Наместо возење – шминкање, бричење, телефонирање…

Ако не ви се допаѓа како возат нашите луѓе, погледнете ги следниве ...

Занимливости Казнети заради претерано хранење куче

Двајцата браќа кои премногу го хранеле своето куче лабрадор, па тоа...

Занимливости Голема посетеност на порно-конвенција

Триесетина илјади луѓе се собрале во американскиот град Лас Вегас н...

Занимливости Најлошиот крадец на светот

Крадецот на автомобили кој има само една рака уапсен е по седумдесе...