Музика - Page 3 of 14 - OhridNews

Музика

21.12.22 12:17

Новогодишна детска песна „Снегулка“- најнов музички подарок од охриѓанецот Александар…

Новогодишна детска песна со наслов „Снегулка“ е најновиот музички п...

28.11.22 12:00

Видео: Промовирана новата песна на Јован Куцин – Его

Его е песна на Јован Куцин која своја светлина и премиера на соција...

25.11.22 09:48

Распродадени концерти и овации на турнејата на Владимир Четкар во…

Распродадени концерти и овации на турнејата на Владимир Четкар во А...

23.10.22 11:54

Заврши 37.издание на Фестивалот на забавни мелодии „Макфест“, победникот ќе…

Заврши 37издание на Фестивалот на забавни мелодии „Макфест“ Оваа го...

19.10.22 10:20

Сер Род Стјуарт помага на Украинци, па сака да ги…

Британскиот рок-пејач Род Стјуарт јавно објави дека изнајмил куќа з...

17.10.22 13:18

Концерт на Дина Јашари во Џез Ин

Дина Јашари е дефинитивно најголемото освежување на новата македонс...

12.10.22 10:07

Владимир Четкар со концерт во Скопје и есенска турнеја во…

Нашиот реномиран џез мучичар, охридскиот гитарист Владимир Четкар п...

07.10.22 15:15

BARCELONA GIPSY BALKAN ORCHESTRA на 11 декември во Македонија

11 декември е датумот резервиран за премиерната дружба со македонск...

29.09.22 09:33

Почина раперот Кулио

Раперот Артис Леон Ајви Помладиот, попознат по уметничкото име Кули...