OhridNews TV - Page 40 of 41 - OhridNews

OhridNews TV

OhridNews TV Видео интервју: Никој во Австралија не е како охриѓани

Со години охридското социјално друштво „Св Наум Охридски“ од Мелбур...

OhridNews TV (Видео) Дамјан Пејчиноски: Треба се размисли дали сакаме културeн центар…

Многуминаа го познаваат по настапот во финалето на најголемиот свет...

OhridNews TV Владимир Четкар: На град кој е светско културно и природно…

Охрид мора внимателно да ја креира културно-музичката понуда, која ...

OhridNews TV Автоматизиран пловен објект го испитува квалитетот на водата во македонските…

Целосно автоматизирано пловило го испитува квалитетот на водата во ...

OhridNews TV Стоматолошка ординација „ДЕНТОРИА“

OhridNews TV Видео интервју: Охридските бавчанџиски фамилии ја продолжија традицијата на славење…

За празникот „Св Трифун“, во охридскиот регион врзани се многу обич...

OhridNews TV (Видео) Даниел Кајмакоски: Многу ми значи поддршката од Македонија –…

Скромен, исклучително непосреден и отворен, македонскиот претставни...

OhridNews TV Видео: Богојавление-Водици низ објективот на Аl jazeera

Одбележувањето на големиот христијански празник Богојавление-Водици...

OhridNews TV Видео: Како се одбележа Водици во Охрид

Одбележувањето на големиот христијански празник Богојавление-Водици...