Што, кога, каде? - Page 64 of 65 - OhridNews

Што, кога, каде?

28.06.18 11:57

Денска забава со „Шајн“ на плажата „Куба Либре“

Во недела, 1ви јули, денска забава на плажата „Куба Либре“ со бендо...

28.06.18 11:00

Свирка на брод по повод 10 години постоење на бендот…

Познатиот охридски панк бенд „Комунална хигиена“ со свирка на брод ...

26.06.18 17:26

Селект бенд настапува во лаунџ бар Лихнидос

Сабота, 30062018г, во лаунџ бар Лихнидос настапува Селект бенд Заба...

26.06.18 17:23

Димитар и Тајфата во лаунџ бар Лихнидос

Во петок 29062018г, во лаунџ бар Лихнидос настапуваат Димитар и Тај...

25.06.18 12:20

Летна шема-нова ИМПРОВОКАЦИЈА

На 29-ти јуни, петок, нова Импровоокација со поднаслов “Летна...

19.06.18 07:00

Солистички концерт на Ивона Базгалоска во Св. Софија

Ивона Базгалоска, ученичка во ДМБУЦ ,,Илија Николовски-Луј”, ...

19.06.18 01:06

Cubalcanica Live @ Cuba Libre beach & bar

На 20 јуни, среда, во Cuba Libre beach & bar настапува познатио...

18.06.18 00:45

„Денови за претставување на Бугарската култура, фолклор и традиција“

Охрид по втор пат домаќин на Фестивалот „Денови за претставување на...

18.06.18 00:43

„Словенија во Охрид – повторно пред охриѓани“

Здружението за култура и уметност „Арт Вивенди-Охрид“ и Амбасадата ...