СП Катар 2022 - Page 10 of 10 - OhridNews

СП Катар 2022

20.11.22 09:58

Натпреварувачки календар на Светското првенство 2022

Светското фудбалско првенство во Катар ќе биде отворено денес, по т...

20.11.22 09:56

Французите потврдија, Бензема ќе го пропушти Светското првенство

Напаѓачот Карим Бензема ќе го пропушти Светското првенство во 2022 ...

20.11.22 09:51

Почнува Мундијалот во Катар, единствен од сите досегашни

Светското првенство во Катар во 2022 година ќе биде единствено и по...