Македонија - Page 1036 of 1039 - OhridNews

Македонија

12.04.07 01:53

Металург го демолира Климент Охридски

Ракометарите на Климент Охридски катастрофално се поразени на госту...

28.03.07 07:02

Лазаров се враќа во Загреб

По неколку месечна дилема ,стигна и официјална потврда Најдобриот м...

23.03.07 21:27

Македонските фудбалери пристигнаа во Загреб

Блескотите на фотоапаратите и бројните камери ги збунија луѓето на ...

23.03.07 09:16

Репрезентацијата отпатува за Загреб

Македонска фудбалска репрезентација утрово со специјален чартер лет...

22.03.07 16:30

Хрватските новинари убедени во победата ! ? !

И покрај највениот голем број хрватски новинари кои би ги следеле п...

22.03.07 11:15

Васовски: Ќе го издржиме притисокот на хрватите !

Македонската фудбалска репрезентација во Охрид ги продолжува подгот...

21.03.07 17:16

Хрватите против Македонија без Петриќ

Хрватскиот селектор Славен Билиќ на попладневната прес конференција...

21.03.07 14:11

Катанец: „Во Загреб ќе играме своја игра“

„Хрватска е дванаесетта репрезентација во светот и нема загубено со...

20.03.07 15:53

Пандев: „Изгоревме против Русите – на Максимир друга песна !“

Во одлична атмосфера македонската “А“ селекција ги продолжува подго...