Вести - Page 7810 of 7834 - OhridNews

Вести

Вести Охриѓани ги одбележаа Водици и во Минхен

Охриѓани  Водици ги прославија и во Германија Водици во Минхен Маке...

Вести За што служат корпите за ѓубре?

Таман помисливме дека ваквите глетки се минато, несовесните граѓани...

Вести Почна вештачкиот мрест на пастрмката

На почетокот од вештачкиот мрест на пастрмката што започна вчера на...

Вести Започна второто полугодие

Во основните и средни училишта започнува наставата од второто полуг...

Вести За враќање на туристичкиот сјај треба уште да се работи

Охрид треба уште многу да работи за да го врати туристичкиот сјај п...

Вести Нападнат директорот на АМАК СП Венко Шапкар

Генералниот директор на македонско американската компанија АМАК СП ...

Вести Охрид треба да ги промовира Водици во светот

Имате неверојатна традиција и прекрасни природни убавини, за кои св...

Вести Зимско капење на рибарите

Со традиционалното зимско капење на Сараиште охриѓани го одбележаа ...

Вести Хумани верници

Голем број верници кои присуствуваа на одбележувањето на празникот ...